”Zoals jullie
me kennen”

”In haar
eigen
woorden”

”Met een
traan
en een lach”

”Naar
mijn hart”

”Op mijn
lijf
geschreven”

Wie zijn wij

Willeke den Hollander

 

Uitvaartondernemer zijn, daar kies je niet voor. Dat moet op je pad komen. Ik vind het fijn om met mensen om te gaan en een stukje met hen mee te lopen in een verdrietige tijd. Ik ben een echt mensen mens en houdt ervan om te luisteren en verschillende mogelijkheden aan te reiken. Uitvaartleidster is een boeiend beroep waarin geen dag hetzelfde is. Wij zijn allen ‘onderweg’ en hierin wil ik een klein radertje zijn om er in moeilijke tijden te zijn voor mensen die dit nodig hebben.


Marja van Dijk

Het beroep van uitvaart-ondernemer kwam onverwacht op mijn pad en bleek heel goed bij mij te passen. Na stages bij verschillende grote bedrijven was het voor mij duidelijk dat ik dit werk op een wat persoonlijkere manier wilde doen. Ik ben daarom samen met Willeke een eigen onderneming gestart, nu alweer 17 jaar geleden. Het voelt als een voorrecht om mensen te mogen begeleiden in een zeer kwetsbare periode in hun leven. Ik weet, na het overlijden van mijn partner, uit ervaring hoe belangrijk het is dat er met grote zorg, empathie en deskundigheid gehandeld wordt, als mensen zelf even niet meer weten hoe ze verder moeten. De nabestaande hoeft geen toeschouwer te worden, waarbij wij alles uit handen nemen, maar kan zoveel mogelijk betrokken worden bij een voor hem/haar betekenisvolle uitvaart. Samen met u wil ik tot een waardevol afscheid komen. Passend bij uw achtergrond, passend bij uw levensbeschouwing.


Lilly Ter Laak


Voordat ik begon met mijn werk bij Horizon heb ik 20 jaar de financiële administratie voor bedrijven gedaan. 10 jaar geleden vroegen Willeke en Marja mij voor de werkzaamheden achter de schermen. Deze werkzaamheden hebben zich, na mijn aanvullende opleiding, langzaam uitgebreid tot uitvaartleidster. Het is fijn te werken bij een kleine onderneming. We zijn betrokken bij elkaar en kunnen elkaar zo nodig aanvullen. Als uitvaartleidster wil ik er voor de mensen zijn. Betrokkenheid, rust, warmte, respect, samen doen; dit zijn de begrippen die ik belangrijk vind in de samenwerking met u. Om met u als nabestaande, voor uw overleden dierbare, een waardevol afscheid en een passende uitvaart vorm te geven.


Karlijn de Niet

Tien jaar oud was ik toen ik voor het eerst in aanraking kwam met een uitvaart. Het was de uitvaart van mijn opa. Ik weet nog goed hoe bijzonder ik het allemaal vond. Een nette grijze man in pak verzorgde destijds de uitvaart. Jaren later overleed mijn andere opa, waardoor mijn interesse voor het uitvaartvak weer werd aangewakkerd. Dit werd mede ingegeven door het feit, dat ik dacht: “De organisatie van een uitvaart moet toch ook anders kunnen”. Ik ben vervolgens aan de beroepsopleiding begonnen en bij Horizon terecht gekomen. Een professioneel, modern en hartverwarmend bedrijf met zeer gedreven dames. Er op het moment kunnen zijn dat een dierbare ontvalt, een afscheid persoonlijk maken en de zorg uit handen nemen, vind ik heel belangrijk. Dat er daarbij soms ruimte ontstaat voor een persoonlijk gesprek, waarin je mensen ook emotioneel kunt steunen, maakt mijn vak heel bijzonder. Ik ben daarom zeer dankbaar dat ik dit werk mag uitvoeren.