”Zoals jullie
me kennen”

”In haar
eigen
woorden”

”Met een
traan
en een lach”

”Naar
mijn hart”

”Op mijn
lijf
geschreven”

Na de uitvaart

Nazorg

De dienstverlening van Horizon houdt, indien gewenst, niet op na de uitvaart. U heeft een heel intensieve tijd met elkaar beleefd en het is goed om terug te kijken. Was alles naar wens, hoe gaat het nu met u en is er nog iets dat wij voor u kunnen betekenen? Op deze manier wordt de begeleiding van de uitvaart afgerond.

Ook kunnen wij u tijdens dit bezoek informeren over de mogelijkheden rondom  het versturen van een dankbetuiging of een bidprentje. Op de dankbetuiging kan bijvoorbeeld naast de tekst een gedicht afgedrukt worden. Of er kan een impressie van het leven van de overledene gegeven worden. Het is mogelijk een foto van uw dierbare mee te sturen of deze op de dankbetuiging te laten afdrukken. Voor de tekst op de dankbetuiging kan kleurendruk worden toegepast, bijvoorbeeld een kleur die past bij de gekozen kaart.
De tekst kan met de hand geschreven worden en op deze manier op de dankbetuiging worden afgedrukt. Eventueel kan er een tekening van bijvoorbeeld een (klein)kind bij worden geplaatst.
Ook bij de keuze van een grafmonument, het plaatsen van een tekst op een reeds bestaand monument of het verzorgen van de as-bestemming, zijn wij u graag van dienst.

Rozenblaadjes spoelen aan nadat ze waren uitgestrooid samen met de as van de geliefde.

Rozenblaadjes spoelen aan nadat ze waren uitgestrooid samen met de as van de geliefde.