”Zoals jullie
me kennen”

”In haar
eigen
woorden”

”Met een
traan
en een lach”

”Naar
mijn hart”

”Op mijn
lijf
geschreven”

 

Beste Willeke,

Ik wil je alvast heel hartelijk bedanken voor alle professionele hulp en steun tijdens de afgelopen anderhalve week. Ik heb nimmer een stressmoment ervaren, alle processen werden – voor mijn gevoel – deskundig en rustig begeleid en op keurige wijze afgerond.

Ondanks de verdrietige aanleiding, heb ik een heel dankbaar en ‘goed’ gevoel bij het afscheid van mijn vader, vanaf het eerste contact voor wat het vertrek in De Kreek betreft tot en met afgelopen woensdagmiddag in De Kiem. Mijn vader heeft absoluut gekregen wat hij verdiende: een respectvol, mooi afscheid tot naar zijn laatste rustplaats.

Het was en ís goed zo.

Heel veel dank, Willeke en je collega’s Karlijn en Marja.
Veel succes met al jullie dankbare werk.

Een warme groet,

Mevr. Pellekoorn


Je neemt maar éénmaal voorgoed afscheid van een dierbaar persoon. Dan wil je ook, dat dit op de meest respectvolle manier gebeurt. Horizon Uitvaarverzorging zorgt hiervoor en dat is heel belangrijk, omdat er vele ingrijpende beslissingen genomen moeten worden in een hele verdrietige periode. Het geeft dan veel rust als je van tevoren weet, dat dit bij hen in uitstekende handen is!

Mevr. van Rest


Hallo Lilly en Karlijn,

Wij willen jullie nog even laten weten dat wij het afscheid van Pim als prachtig hebben ervaren!
Dat kwam zeker ook mede dankzij jullie allebei…
Het feit dat alles mogelijk was en jullie helemaal met ons mee konden denken in een niet al te gebruikelijk gebeuren was heel fijn!

Dus ook namens Klaaske en Dirk-Jan, heel hartelijk dank!

Vriendelijke groet,

Mevr. Bruinsma


Lieve Marja en collega’s van Horizon,

Wij willen jullie bedanken voor de mogelijkheid die wij hebben gekregen van jullie om afscheid te kunnen nemen van ons meisje. Marja, we hebben het contact met jou als heel prettig ervaren. Je medeleven en betrokkenheid ervaarden wij als heel warm. Dankzij jou hebben we afscheid van onze dochter kunnen nemen zoals wij dat wilden.

Onze dierbaarste herinnering voor altijd in ons hart dankzij jullie.

Liefs van twee dankbare ouders


Lieve Karlijn en Lilly,

Wat een bijzondere warme meelevende mensen zijn jullie. Wij hebben heel veel steun ondervonden van Karlijn de dagen na het overlijden van mijn man en onze vader, Pieter Rijsdijk. Jij bracht rust en vertrouwen. Het was fijn samen met jou voor een prachtig afscheid te zorgen. Niets was jou te veel. Met groot respect werd hij uitgeleide gedaan vanuit de woning naar de kerk. Lopend voor de rouwauto de straat uit. Indrukwekkend.

De avondwake en de crematie werden geweldig begeleid door Karlijn en Lilly. Wij zijn 100% tevreden. Geen enkel minpuntje te ontdekken. Ik wil jullie hele team dank zeggen en ga zo door dames.

Mevr. Rijsdijk – Groenewegen


Beste Willeke en Marja,

In een periode dat ik het liefst wilde wegduiken, hebben jullie ons bij de hand genomen. Jullie gaven ons de ruimte die wij nodig hadden en waren nooit ver weg om een beroep op te doen. Met respect voor de wensen van mijn vader en die van ons. De uitvaart hebben we als een bijzonder afscheid ervaren. Met name door de eerste voordracht; de mooie, eerlijke en passende woorden die Marja heeft gesproken.

Heel erg bedankt voor jullie steun!

Mevr. Pronk


Beste Lilly, Willeke en Karlijn,

Aangezien ik na de uitvaart van mijn moeder niet iedereen meer heb gezien wil ik jullie via deze weg nogmaals bedanken. Ik vond jullie kunde en warmte erg prettig; bedankt! Ook namens mijn vader, broer en zus.

Met vriendelijke groet,

Mevr. van Veldhoven


Beste Karlijn, beste teamleden van Horizon Uitvaartverzorging,

Juist omdat we het overlijden van onze lieve tante zagen naderen, waren de voorbereidende persoonlijke en telefonische gesprekken met jullie voor ons erg rustgevend en konden we ons focussen op de verzorging van onze tante.

Jullie tips, pro-actieve benadering en persoonlijke aandacht, maakte de uitvaart van haar tot een hele bijzondere. Voor en tijdens de uitvaart hebben jullie laten zien dat een uitvaart geen operationele zorgen voor de nabestaanden hoeven mee te brengen.

Dank jullie wel voor de goede zorgen en fijne manier van samenwerken.

Namens de erven en neven en nichten


Willeke en Karlijn,

Nogmaals willen we jullie bedanken voor het verzorgen van alles rond de uitvaart van onze zus Ineke Vogels-Enthoven.

We wisten ons gesteund door jullie persoonlijke aanpak en dat maakte het voor ons veel lichter te dragen. Het waren achteraf gezien waardevolle dagen met elkaar en dat zullen we ons maar blijven herinneren!

Met vriendelijke groet,

Namens de familie, Ria Koppert


Beste Willeke, Marja, Lilly en Karlijn,

Wij willen onze dank uitspreken voor de zeer liefdevolle verzorging van mijn man, onze (schoon) vader en opa die jullie geboden hebben na zijn overlijden. Daarnaast ook voor de eervolle kerkdienst en crematie. Op deze manier zou mijn man, onze (schoon) vader en opa het hebben gewild. We mogen terugkijken op een waardig afscheid en zullen hem altijd blijven herinneren als een opgewekte, positieve en vrolijke man. Bedankt.

Met vriendelijke groet,

Mevr. v.d. Beek – v.d. Ende
Anja en Leen
Martinette en Ron


Beste Willeke en Karlijn,

Nogmaals ontzettend bedankt voor het regelen van de perfecte uitvaart van mijn moeder. We hebben alleen maar hele fijne reacties van iedereen gekregen.

Met vriendelijke groet,

Amanda v.d. Zalm