”Zoals jullie
me kennen”

”In haar
eigen
woorden”

”Met een
traan
en een lach”

”Naar
mijn hart”

”Op mijn
lijf
geschreven”

 

Beste dames,

Ik wil jullie alvast heel hartelijk bedanken voor alle professionele hulp en steun tijdens de afgelopen anderhalve week. Ik heb nimmer een stressmoment ervaren, alle processen werden – voor mijn gevoel – deskundig en rustig begeleid en op keurige wijze afgerond. Ondanks de verdrietige aanleiding, heb ik een heel dankbaar en ‘goed’ gevoel bij het afscheid van mijn vader, vanaf het eerste contact voor wat het vertrek in De Kreek betreft tot en met afgelopen woensdagmiddag in De Kiem. Mijn vader heeft absoluut gekregen wat hij verdiende: een respectvol, mooi afscheid tot naar zijn laatste rustplaats.
Het was en ís goed zo. Heel veel dank. Veel succes met al jullie dankbare werk.

Een warme groet,

Mevr. Pellekoorn


Je neemt maar éénmaal voorgoed afscheid van een dierbaar persoon. Dan wil je ook, dat dit op de meest respectvolle manier gebeurt. Horizon Uitvaarverzorging zorgt hiervoor en dat is heel belangrijk, omdat er vele ingrijpende beslissingen genomen moeten worden in een hele verdrietige periode. Het geeft dan veel rust als je van tevoren weet, dat dit bij hen in uitstekende handen is!

Mevr. van Rest


Wij willen jullie nog even laten weten dat wij het afscheid van mijn man als prachtig hebben ervaren!
Dat kwam zeker ook mede dankzij jullie. Het feit dat alles mogelijk was en jullie helemaal met ons mee konden denken in een niet al te gebruikelijk gebeuren was heel fijn!

Dus ook namens Klaaske en Dirk-Jan, heel hartelijk dank!

Vriendelijke groet,

Mevr. Bruinsma


Lieve dames van Horizon,

Wij willen jullie bedanken voor de mogelijkheid die wij hebben gekregen van jullie om afscheid te kunnen nemen van ons meisje. Wij hebben het contact met jullie als heel prettig ervaren. Jullie medeleven en betrokkenheid ervaarden wij als heel warm. Dankzij jullie hebben we afscheid van onze dochter kunnen nemen zoals wij dat wilden.
Onze dierbaarste herinnering voor altijd in ons hart dankzij jullie.

Liefs van twee dankbare ouders


Lieve dames,

Wat een bijzondere warme meelevende mensen zijn jullie. Wij hebben heel veel steun ondervonden de dagen na het overlijden van mijn man en onze vader. Jullie brachten rust en vertrouwen. Het was fijn samen met jullie voor een prachtig afscheid te zorgen. Niets was te veel. Met groot respect werd hij uitgeleide gedaan vanuit de woning naar de kerk. Indrukwekkend.

De avondwake en de crematie werden geweldig begeleid. Wij zijn 100% tevreden. Geen enkel minpuntje te ontdekken. Ik wil jullie hele team dank zeggen en ga zo door dames.

Mevr. Rijsdijk – Groenewegen


Beste dames van horizon,

In een periode dat ik het liefst wilde wegduiken, hebben jullie ons bij de hand genomen. Jullie gaven ons de ruimte die wij nodig hadden en waren nooit ver weg om een beroep op te doen. Met respect voor de wensen van mijn vader en die van ons. De uitvaart hebben we als een bijzonder afscheid ervaren. Met name door de eerste voordracht; de mooie, eerlijke en passende woorden die werden gesproken.

Heel erg bedankt voor jullie steun!

Mevr. Pronk


Beste dames,

Aangezien ik na de uitvaart van mijn moeder niet iedereen meer heb gezien wil ik jullie via deze weg nogmaals bedanken. Ik vond jullie kunde en warmte erg prettig; bedankt! Ook namens mijn vader, broer en zus.

Met vriendelijke groet,

Mevr. van Veldhoven


Beste teamleden van Horizon Uitvaartverzorging,

Juist omdat we het overlijden van onze lieve tante zagen naderen, waren de voorbereidende persoonlijke en telefonische gesprekken met jullie voor ons erg rustgevend en konden we ons focussen op de verzorging van onze tante.

Jullie tips, pro-actieve benadering en persoonlijke aandacht, maakte de uitvaart van haar tot een hele bijzondere. Voor en tijdens de uitvaart hebben jullie laten zien dat een uitvaart geen operationele zorgen voor de nabestaanden hoeven mee te brengen.

Dank jullie wel voor de goede zorgen en fijne manier van samenwerken.

Namens de erven en neven en nichten


Dames van Horizon,

Nogmaals willen we jullie bedanken voor het verzorgen van alles rond de uitvaart van onze zus.

We wisten ons gesteund door jullie persoonlijke aanpak en dat maakte het voor ons veel lichter te dragen. Het waren achteraf gezien waardevolle dagen met elkaar en dat zullen we ons maar blijven herinneren!

Met vriendelijke groet,

Namens de familie, Ria Koppert


Beste Willeke, Marja, Lilly en Karlijn,

Wij willen onze dank uitspreken voor de zeer liefdevolle verzorging van mijn man, onze (schoon) vader en opa die jullie geboden hebben na zijn overlijden. Daarnaast ook voor de eervolle kerkdienst en crematie. Op deze manier zou mijn man, onze (schoon) vader en opa het hebben gewild. We mogen terugkijken op een waardig afscheid en zullen hem altijd blijven herinneren als een opgewekte, positieve en vrolijke man. Bedankt.

Met vriendelijke groet,

Mevr. v.d. Beek – v.d. Ende
Anja en Leen
Martinette en Ron


Beste dames,

Nogmaals ontzettend bedankt voor het regelen van de perfecte uitvaart van mijn moeder. We hebben alleen maar hele fijne reacties van iedereen gekregen.

Met vriendelijke groet,

Amanda v.d. Zalm


Lieve dames,

Op het moment dat een dierbare, mijn vader in dit geval, overlijdt wordt je direct geconfronteerd met het feit dat er van alles geregeld moet worden, terwijl je hoofd daar helemaal niet naar staat.

Wat zijn we dan ook ontzettend dankbaar dat jullie ons hierin hebben begeleid en ons zoveel uit handen hebben genomen. Jullie zijn in deze periode onze steun en toeverlaat geweest.

En alles op zo een rustige, en respectvolle manier; jullie waren nooit ongeduldig, namen alle tijd, op de achtergrond aanwezig maar voor ons altijd dichtbij en niets was jullie te veel.

Jullie zijn een geweldig team en jullie manier van handelen was zeer waardevol voor ons allemaal.
De dagelijkse bezoekjes, de liefdevolle omgang met mijn moeder, de respectvolle manier waarop mijn vader uitgeleide werd gedaan, de begeleiding tijdens de condoleance en tijdens de uitvaartplechtigheid, het laatste bezoek daarna, vanaf het eerste telefoontje tot en met de laatste minuut was alles fantastisch geregeld. Heel veel dank daarvoor.

Het heeft veel voor ons betekend, we vinden jullie kanjers!

Namens mijn moeder en de rest van de familie heel veel dank voor alles!

Een warme groet van ons allemaal.

Marijke Schilderman


Hallo dames,

5 jaar geleden maakte we als familie voor het eerst kennis met Horizon om de uitvaart te begeleiden van onze overleden vader. Het gehele afscheid was prima verzorgd. Na een aantal weken van intensieve zorg voor mijn moeder en haar overlijden was het voor de familie daarom geen vraag welke uitvaartorganisatie schakelen we in, maar eerder, wie belt Horizon even.

We kunnen nu als familie terugkijken op een prachtig afscheid van mijn moeder, waarin we zoveel mogelijk haar wens hebben gevolgd. Fijn dat het afscheid vanuit haar vertrouwde woonomgeving mogelijk was en zo snel geregeld. Ook het uitgeleide doen door haar verzorgers was erg mooi.

Jullie hebben ons als familie heel veel zorg uit handen genomen en ook de drukte in goede banen geleid. Het door jullie uitgesproken woordje in het crematorium was ook mooi.

Bedankt!

Vriendelijke groet,

Elly Zwinkels


Geachte Dames van Horizon,

Graag willen wij jullie heel hartelijk danken voor de goede zorgen voor, tijdens en na de uitvaart van André. Wij gaven aan op welke manier hij graag afscheid wilde nemen, en zo is het ook gegaan.

André had altijd al de wens om Willeke als uitvaartverzorger te mogen kiezen. Die mogelijkheid was er, gelukkig. Vervolgens wilde hij uit zijn „eigen paradijs” uitgeleide gedaan worden, in de opkamer opgebaard worden, en niemand, behalve de uitvaartverzorger mee naar het crematorium.

Aan al deze wensen kon worden voldaan. Vier dagen lang was André opgebaard in huis. Er was veel bezoek, en mede dank zij de uitstekende catering was er een aangename sfeer. Op de dag van de uitvaart was het schitterend weer. Zo hebben wij, en met ons familie, vrienden en bekenden, waardig en respectvol afscheid kunnen nemen.

Dit alles werd mogelijk gemaakt door de attente zorg van jullie team. Zeer veel dank daarvoor. Wij kunnen terugzien op een heel persoonlijk afscheid van André, op de manier zoals hij dat gewild heeft.

Onze hartelijke groet,

Corry Schreuder-Fransen
Marieke Schreuder
Juul Schreuder