”Zoals jullie
me kennen”

”In haar
eigen
woorden”

”Met een
traan
en een lach”

”Naar
mijn hart”

”Op mijn
lijf
geschreven”

Voor de uitvaart

Voorgesprek

Het kan zijn dat u het prettig vindt om in een persoonlijk gesprek uw wensen vast te leggen, of gewoon om mogelijkheden te bespreken. Wij maken dan ook graag, geheel vrijblijvend, een afspraak om met u te bespreken wat eventuele mogelijkheden zijn. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. Het is ook mogelijk om uw wensen digitaal in te vullen via één overzichtelijk document.

Kosten uitvaart

Zoals u zult begrijpen is door onze persoonlijke uitvaartverzorging en individuele begeleiding elke uitvaart die wij verzorgen anders. Het is daarom ook ondoenlijk en incorrect om een kreet te hanteren als: “Bij ons kost een uitvaart zoveel…”    Ondoenlijk omdat iedereen naar eigen idee invulling moet kunnen geven aan zijn of haar wensen. Incorrect omdat deze wensen wellicht een verandering in de tarieven teweeg kunnen brengen. Je kunt het afscheid van een dierbare maar eenmaal doen, er bestaat geen mogelijkheid voor een generale repetitie, dus moet het afscheid geheel naar wens en tot in de details correct verlopen.           Wanneer blijkt dat er wensen zijn die niet binnen het verwachtingspatroon van de uitvaartkosten vallen, zoeken wij samen met u naar een passend of zo mogelijk nog beter alternatief dat past in het te besteden budget.

Indien gewenst maken wij voor u, na inventarisatie van uw wensen, een begroting op maat.

Uitvaartverzekering

Heeft u een uitvaartverzekering? Wij kunnen u adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste verzekering voor uw uitvaart. Bent u al elders verzekerd, maar wilt u toch zelf de keuze maken wie u begeleidt tijdens de uitvaart of wilt u weten of uw verzekering wel toereikend is? Neem contact met ons op om geheel vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden. Hoe u ook verzekerd bent, u heeft altijd de vrije keuze betreffende de uitvaartbegeleiding.